Naillounge

 
Bij Naillounge kan je terecht voor de volgende behandelingen:

  • BIAB
  • gellak
  • Rubberbase
  • Acrylgel nagelverlenging


Wat is BIAB

BIAB (Builder In A Bottle) van het merk The Gelbottle is een verstevigende en flexibele gel die je kan opbouwen tot een mooie, egale nagel. In BIAB zit voeding voor uw natuurlijke nagels, waardoor u na een tijdje zult merken dat uw natuurlijke nagels sterker en gezonder worden.


Wat doet BIAB voor uw nagels?

Een BIAB-behandeling zorgt ervoor dat uw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang worden (en blijven). De kans op scheuren is bij BIAB erg klein. BIAB voedt de natuurlijke nagel, waardoor u na een tijdje zult merken dat uw natuurlijke nagels veel steviger zijn.


Hoe lang blijft BIAB zitten?

BIAB blijft doorgaans 3 tot 4 weken zitten. Hoe lang BIAB blijft zitten, hangt af van de conditie van uw nagels en hoe u ermee omgaat. Als uw nagels erg beschadigd zijn, kan BIAB helpen om sterke, gezonde nagels te krijgen. 


Rubberbase

Wat is Rubberbase?

Rubberbase is een flexibele gel welke de natuurlijke nagel verstevigd. Rubberbase geeft een dikkere laag, die de nagel verstevigd. 


Hoe lang blijft Rubberbase zitten?

Rubberbase blijft doorgaans 2 tot 3 weken zitten. Hoe lang Rubberbase blijft zitten, hangt af van de conditie van uw nagels en hoe u ermee omgaat. 


Gel

Wat is Gel?

Gel (ook wel gellak) is een semi-permanente nagellak. U kunt Gel zien als een gewone nagellak, maar gel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat Gel niet na korte tijd al begint af te bladderen, maar veel langer blijft zitten.


Hoe lang blijft Gel zitten?

Gel blijft doorgaans 2 tot 3 weken zitten. Hoe lang Gel blijft zitten, hangt af van de conditie van uw nagels en hoe u ermee omgaat.Wie runt Naillounge?


Kelly de Kok stelt zich even voor:


Ik ben Kelly de Kok, ik ben 33 jaar en heb een lieve man en samen hebben wij 2 kindjes 1 jongentje van 5 jaar en 1 meisje van 1 jaar, ik heb sinds een paar maanden mijn nagelstyling certificaten en ben super blij dat ik ben omarmd in het lash loft team!!

Ik hoop dat ik net zoveel lieve,gezellige klanten aan mijn tafel mag ontvangen. Ik heb er super veel zin in en hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten en jullie kennis te laten maken met mijn werk!

Maar ook voor een praatje bent u altijd welkom!! 

Ik hoop tot snel!


veel liefs,

Kelly


In onze online afsprakensysteem kan je een afspraak maken onder de categorie NAILLOUNGE voor 1 van de nagelbehandelingen.