Herbal headspa treatment

Wat is een Herbal Headspa?


Wat is een Herbal Headspa?

Herbal Headspa is een professionele verzorgingstechniek gericht op de hoofdhuid en het haar, meestal geleverd door professionele schoonheidsspecialisten of masseurs. De Headspa behandeling omvat hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum, wat zorgt voor een totale ontspanning en verzorging. De Herbal Headspa is een zeer effectieve traditionele Aziatische hoofdhuidverzorging, waarbij natuurlijke ingrediƫnten worden gebruikt om de hoofdhuid op maat te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar nodig heeft, de bloedsomloop te bevorderen, de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, haargroei te bevorderen, haarkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te verbeteren.


Het belangrijkste doel van Headspa behandeling is om de haargroei te bevorderen, de glans en veerkracht van het haar te vergroten, roos te verminderen, haaruitval te voorkomen, jeuk te verminderen en de hoofdhuid gezond te houden door de hoofdhuid en het haar te verzorgen. 


De Headspa behandeling biedt niet alleen voordelen voor haarverzorging en schoonheid, maar kan ook voordelen bieden voor de gezondheid van het lichaam. Hoofdmassage kan de bloedcirculatie bevorderen, hoofdpijn, slapeloosheid en kan ook helpen bij het kalmeren van de geest, het verminderen van stress. Daarom is haar en hoofdhuid behandeling een populaire levensstijl geworden in Aziƫ om gezond te blijven en wordt het steeds populairder in Europa.

Waarom is het belangrijk om je haar en hoofdhuid te verzorgen?


Het verzorgen van je haar en hoofdhuid is belangrijk om het hoofdhuidgebied te verbeteren, haargroei te bevorderen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De kwaliteit van het haar is nauw verbonden met de gezondheid van de hoofdhuid. Als deze beschadigd is of het gebied van de hoofdhuid niet goed is, kan dit de groei en gezondheid van het haar beĆÆnvloeden.


Haarverzorging en Herbal Headspa hoofdhuidbehandelingen kunnen effectief de hoofdhuid reinigen, overtollige talg en vuil verwijderen, de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderen en voldoende voedingsstoffen en zuurstof aan het haar leveren. Tegelijkertijd kan hoofdhuidverzorging ook de talgafscheiding van de hoofdhuid reguleren, overmatige droogheid of olieachtigheid en problemen zoals roos en haaruitval voorkomen.

Bovendien kan hoofdhuidbehandeling ook beschadigd haar herstellen, de elasticiteit en glans van het haar vergroten. Door het gebruik van hoofdhuidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediƫnten zoals kruiden en plantaardige etherische oliƫn, kan het haar vocht, voeding en herstel krijgen, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en glanzender wordt.Wat zijn de voordelen van een headspa behandeling?


  • Diepe reiniging van de hoofdhuid: Tijdens het hoofdhuid spa proces helpt de massage en de reiniging helpen om het vuil en olie van de hoofdhuid te verwijderen en de hoofdhuid schoon te maken.


  • Voeden van haar en hoofdhuid: De voedingsstoffen die worden gebruikt tijdens de Herbal Head SPA behandeling dringen diep in het haar en de hoofdhuid. De kruidencomponenten die worden gebruikt in de Chinese hoofdbehandeling voedt het haar en de hoofdhuid, stimuleert de haargroei en versterkt de glans en veerkracht van het haar.


  • Verminderen van hoofdhuidproblemen: De hoofdbehandeling kan door de effecten van de kruiden de hoofdhuidproblemen zoals roos, jeuk en hoofdhuidallergieĆ«n verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid verbeteren.


  • Stimulatie van haargroei en verbetering van de bloedcirculatie: De Herbal Head SPA behandeling kan door massage en de stimulatie van kruiden de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderen, de zuurstof- en voedingsstoffenverzorging van de hoofdhuid verhogen, de haargroeisnelheid en -kwaliteit verbeteren.


  • Verbetering van huid- en haarconditie: Tijdens de hoofdhuid spa behandeling worden verschillende voedingsstoffen en verzorgingsproducten gebruikt om de hoofdhuid en het haar te verbeteren.


  • Ontspanning van de hoofdhuid en geest: De hoofdhuid spa massage kalmeert de hoofdhuid, vermindert stress en vermoeidheid,  helpt te ontspannen en geeft je een gevoel van rust en plezier.


  • Vermindering van hoofdpijn en ongemak: De hoofdhuid spa massage kan de bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeteren, hoofdpijn en de daarmee gerelateerde ongemakken verminderen.


  • Bevordering van slaap: De hoofdmassage stimuleert het zenuwstelsel,het helpt te ontspannen en je comfortabeler te voelen, en daarmee ook de slaapkwaliteit te verbeteren.Wat kunt u verwachten tijdens uw Traditional headspa behandeling?Hoofdmassage van de meridianen: Door de hoofdhuid te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spanning in de hoofdhuid verlicht en haargroei bevorderd.


Dieptereiniging van de hoofdhuid: Door de hoofdhuid diep te reinigen van olie, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, worden de haarzakjes ontstopt en kan de hoofdhuid ademen. Dit verbetert de gezondheid van de hoofdhuid en vermindert de vettigheid.


Stoombehandeling: Door middel van stoom wordt de hoofdhuid en het haar voorzien van voldoende zuurstof. Dode huidcellen worden verwijderd, de haarzakjes worden ontstopt, de droogheid van de hoofdhuid wordt verminderd en de haargroei wordt bevorderd.


Watercyclus behandeling: De hoofdhuid en het haar worden gereinigd en gehydrateerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd en vermoeidheid wordt verlicht.


Natuurlijke kruidenbehandeling: Natuurlijke organische kruiden worden gebruikt in combinatie met professionele technieken om de hoofdhuid te verzorgen. De kruiden dringen diep door in de hoofdhuid, stimuleren de bloedsomloop, voeden het haar en reguleren tegelijkertijd de talgafscheiding van de hoofdhuid. Dit voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de hoofdhuid, verbetert de gezondheid, vermindert roos en voorkomt haaruitval, jeuk en hoofdpijn.


Haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten: Hoogwaardige shampoos, conditioners, haarserums, etc. worden gebruikt voor professionele verzorging om haarschade te verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en zachter wordt. Wij gebruiken de haarproducten van OWAY.


OWAY is een toonaangevend merk in de wereld van haarverzorging dat zich richt op de verzorging van haar. Wat het uniek maakt, is dat het 100% veganistisch is. Dit betekent dat er geen dierlijke producten worden gebruikt in de producten van OWAY. In plaats daarvan worden er biologische en duurzame ingrediƫnten gebruikt, zoals plantenextracten en etherische oliƫn.

Bij zwangerschap worden tijdens de behandelingen geen etherische oliĆ«n gebruikt.


Als afsluiting van de headspa behandeling wordt uw haar droog gefƶhnd door de headspa specialist.