Rebuilding treatment

OWAY Rebuilding treatmentBeschadigd haar wordt veroorzaakt door vele factoren, maar gebeurt meestal wanneer het haar zijn essentiĆ«le componenten verliest: eiwitten, water, mineralen en lipiden. De meeste haarbehandelingen voor de detailhandel beloven alleen om proteĆÆne en vocht in het haar te herstellen (zij het tijdelijk), met Oway Rebuilding Treatment worden langdurige resultaten behaald door het haar van binnenuit opnieuw op te bouwen en ALLE componenten te herstellen.


Voor welke haartypes en hoe werkt het?


Heb jij fijn of futloos haar wat gemakkelijk dof wordt, krullend haar met kans op kroeshaar, haar met gespleten punten wat vooral veroorzaakt is door chemische behandelingen of droog, beschadigd, dof haar met weinig elasticiteit. Dan biedt het Rebuilding Treatment voor jou de oplossing.


Eerst wordt een diagnose van jouw haar gemaakt. Welke structuur heeft het, welke componenten heeft het nodig en hoeveel behandelingen zijn er nodig om jouw haar weer te herstellen?Daarna begint de intensive fase waarbij de heropbouw van het serum wordt gemengd met de hyalomineralen en/of ceramide F-concentraten.


Om de actieve ingrediƫnten goed in het haar te laten doordringen, wordt gebruik gemaakt van de infrarode en ultrasone tang. Deze zogenaamde Infrared Hair Remedy is een innovatief echografie- en infrarood voor het de haargeneratiebehandeling. Het sluit de haarschubben en herstelt haarweefsels. Het voorkomt gespleten haarpunten, houdt het haar elastische en behoudt langer de kleur.

Om de behandeling te voltooien, is het noodzakelijk om de intensieve behandeling af te ronden met de Rebuilding Hair Bath en de Rebuilding mask.

Deze zorgen ervoor dat het vochtbalans en de eiwitketens in het haar herstellen. Ook sluit het de buitenste laag van je haar, dit maakt je haar weer glanzend en vitaal.


Daarna gaan wij verder met de Headspa treatment.

Hiervoor wordt o.a. Oway Rebalancing Hair Bath en Masker gebruikt. Deze zijn verrijkt met biodynamische haver, organische macadamia en etherische oliƫn om het haar te herstellen en verstevigen. Inclusief: - Scalp Analyse - Scalp Reiniging - Toepassing van producten (shampoo, conditioner, masker) - Hairtooling (borstelen & kammen) - Uitgebreide hoofdmassage plus nek en schouders. -VRIJ VAN SLS / SLES / PARABENEN / SYNTHETISCHE GEURSTOFFEN / KUNSTMATIGEKLEURSTOFFEN / PEG-PPG-BG / GGOā€™S / PETROLATUM / FHTALATEN / EDTA

049A8866
049A8888-2
049A8934
Rebuilding_salon
Rebuilding_salon2
Rebuilding_salon3
Rebuilding_salon4
Rebuilding_salon5
Rebuilding_salon6

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling wordt gestart met de Infrared Hair Remedy in combinatie met een heerlijke Rebalancing serum. Een Infrarode tang met Elecktromagnetische trillingen en geluidsgolven zorgt dat uw haarschubben worden gesloten en verdikt. Daarna gaan wij verder met de Headspa treatment. Hiervoor wordt o.a. Oway Rebalancing Hair Bath en Masker gebruikt. Deze zijn verrijkt met biodynamische haver, organische macadamia en etherische oliƫn om het haar te herstellen en verstevigen.


  • Hoofdhuid- en haaranalyse
  • Serum met Infraroodtang
  • Reiniging hoofdhuid en haar
  • watercyclusbehandeling
  • Stomen van uw hoofdhuid i.c.m. haarmasker en een handmassage
  • Hoofd, nek en schouder massage
  • Het haar handdoek droog fƶhnen 


Tarief


Losse behandeling ā‚¬ 125,00

Total rebuilding* ā‚¬ 395,-

    (3 x de kuur + shampoo en masker voor thuis)


Tijdsduur: 90-105 min