Behandelingen

Wimperextensions 


Het is mogelijk, op elk moment van de dag en nacht, fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers.Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.


Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.De wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara.

In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met het merk Lash eXtend.


De wimpers van Lash eXtend zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van synthetische materialen.Speciaal aan deze wimperextensions is, dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating.Lash eXtend heeft 2 kwaliteiten de Premium Silk en de Premium Mink.