The Headspa Loft

Wat is een Herbal Headspa?


Wat is een Herbal Head SPA (natuurlijke kruiden haar-hoofdhuidverzorging)?

Herbal Head SPA (haar/hoofdhuidverzorging) is een professionele verzorgingstechniek gericht op de hoofdhuid en het haar, meestal geleverd door professionele schoonheidsspecialisten of masseurs. Hoofd-SPA omvat hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum, wat zorgt voor een totale ontspanning en verzorging. De Herbal Head SPA is een zeer effectieve traditionele Chinese hoofdhuidverzorging, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de hoofdhuid op maat te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar nodig heeft, de bloedsomloop te bevorderen, de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, haargroei te bevorderen, haarkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te verbeteren.


Het belangrijkste doel van Head SPA behandeling is om de haargroei te bevorderen, de glans en veerkracht van het haar te vergroten, roos te verminderen, haaruitval te voorkomen, jeuk te verminderen en de hoofdhuid gezond te houden door de hoofdhuid en het haar te verzorgen. 


Herbal Head SPA biedt niet alleen voordelen voor haarverzorging en schoonheid, maar kan ook voordelen bieden voor de gezondheid van het lichaam. Hoofdmassage kan de bloedcirculatie bevorderen, hoofdpijn, slapeloosheid en kan ook helpen bij het kalmeren van de geest, het verminderen van stress. Daarom is haar en hoofdhuid behandeling een populaire levensstijl geworden in Azië om gezond te blijven en wordt het steeds populairder in Europa.

Waarom is het belangrijk om je haar en hoofdhuid te verzorgen?


Het verzorgen van je haar en hoofdhuid is belangrijk om het hoofdhuidgebied te verbeteren, haargroei te bevorderen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De kwaliteit van het haar is nauw verbonden met de gezondheid van de hoofdhuid. Als deze beschadigd is of het gebied van de hoofdhuid niet goed is, kan dit de groei en gezondheid van het haar beïnvloeden.


Haarverzorging en Herbal Head SPA hoofdhuidbehandelingen kunnen effectief de hoofdhuid reinigen, overtollige talg en vuil verwijderen, de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderen en voldoende voedingsstoffen en zuurstof aan het haar leveren. Tegelijkertijd kan hoofdhuidverzorging ook de talgafscheiding van de hoofdhuid reguleren, overmatige droogheid of olieachtigheid en problemen zoals roos en haaruitval voorkomen.

Bovendien kan hoofdhuidbehandeling ook beschadigd haar herstellen, de elasticiteit en glans van het haar vergroten. Door het gebruik van hoofdhuidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en plantaardige etherische oliën, kan het haar vocht, voeding en herstel krijgen, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en glanzender wordt.Wat zijn de voordelen van een headspa behandeling?


  • Diepe reiniging van de hoofdhuid: Tijdens het hoofdhuid spa proces helpt de massage en de reiniging helpen om het vuil en olie van de hoofdhuid te verwijderen en de hoofdhuid schoon te maken.


  • Voeden van haar en hoofdhuid: De voedingsstoffen die worden gebruikt tijdens de Herbal Head SPA behandeling dringen diep in het haar en de hoofdhuid. De kruidencomponenten die worden gebruikt in de Chinese hoofdbehandeling voedt het haar en de hoofdhuid, stimuleert de haargroei en versterkt de glans en veerkracht van het haar.


  • Verminderen van hoofdhuidproblemen: De hoofdbehandeling kan door de effecten van de kruiden de hoofdhuidproblemen zoals roos, jeuk en hoofdhuidallergieën verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid verbeteren.


  • Stimulatie van haargroei en verbetering van de bloedcirculatie: De Herbal Head SPA behandeling kan door massage en de stimulatie van kruiden de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderen, de zuurstof- en voedingsstoffenverzorging van de hoofdhuid verhogen, de haargroeisnelheid en -kwaliteit verbeteren.


  • Verbetering van huid- en haarconditie: Tijdens de hoofdhuid spa behandeling worden verschillende voedingsstoffen en verzorgingsproducten gebruikt om de hoofdhuid en het haar te verbeteren.


  • Ontspanning van de hoofdhuid en geest: De hoofdhuid spa massage kalmeert de hoofdhuid, vermindert stress en vermoeidheid,  helpt te ontspannen en geeft je een gevoel van rust en plezier.


  • Vermindering van hoofdpijn en ongemak: De hoofdhuid spa massage kan de bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeteren, hoofdpijn en de daarmee gerelateerde ongemakken verminderen.


  • Bevordering van slaap: De hoofdmassage stimuleert het zenuwstelsel,het helpt te ontspannen en je comfortabeler te voelen, en daarmee ook de slaapkwaliteit te verbeteren.Wat kunt u verwachten tijdens uw headspa behandeling?Hoofdmassage van de meridianen: Door de hoofdhuid te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spanning in de hoofdhuid verlicht en haargroei bevorderd.


Dieptereiniging van de hoofdhuid: Door de hoofdhuid diep te reinigen van olie, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, worden de haarzakjes ontstopt en kan de hoofdhuid ademen. Dit verbetert de gezondheid van de hoofdhuid en vermindert de vettigheid.


Stoombehandeling: Door middel van stoom wordt de hoofdhuid en het haar voorzien van voldoende zuurstof. Dode huidcellen worden verwijderd, de haarzakjes worden ontstopt, de droogheid van de hoofdhuid wordt verminderd en de haargroei wordt bevorderd.


Watercyclus behandeling: De hoofdhuid en het haar worden gereinigd en gehydrateerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd en vermoeidheid wordt verlicht.


Natuurlijke kruidenbehandeling: Natuurlijke organische kruiden worden gebruikt in combinatie met professionele technieken om de hoofdhuid te verzorgen. De kruiden dringen diep door in de hoofdhuid, stimuleren de bloedsomloop, voeden het haar en reguleren tegelijkertijd de talgafscheiding van de hoofdhuid. Dit voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de hoofdhuid, verbetert de gezondheid, vermindert roos en voorkomt haaruitval, jeuk en hoofdpijn.


Haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten: Hoogwaardige shampoos, conditioners, haarserums, etc. worden gebruikt voor professionele verzorging om haarschade te verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en zachter wordt. Wij gebruiken de haarproducten van OWAY.


OWAY is een toonaangevend merk in de wereld van haarverzorging dat zich richt op de verzorging van haar. Wat het uniek maakt, is dat het 100% veganistisch is. Dit betekent dat er geen dierlijke producten worden gebruikt in de producten van OWAY. In plaats daarvan worden er biologische en duurzame ingrediënten gebruikt, zoals plantenextracten en etherische oliën.


Als afsluiting van de headspa behandeling wordt uw haar droog geföhnd door de headspa specialist.Is deze Headspa treatment geschikt voor mij?


Haarverzorging en hoofdhuidverzorging zijn zeer belangrijke dagelijkse verzorgingsmaatregelen. De Herbal Head Spa behandeling is een therapeutische methode die de haargroei bevordert en de hoofdhuidgezondheid verbetert door middel van professionele hoofdhuidverzorging met massage, natuurlijke kruiden en plantaardige essentiële oliën.

Deze behandeling wordt aangeraden voor mensen met/die:

Vaak chemische shampoos, haarkleurmiddelen, permanenten, enz. gebruiken die het haar beschadigen;

Haarproblemen als gevolg van slaapgebrek, stress, onevenwichtige voeding en andere factoren;

Dun haar en haarverlies;

Geleidelijk dunner wordend haar als gevolg van veroudering;

Hun hoofdhuidgezondheid willen verbeteren en haargroei willen bevorderen;

Hoofdhuidproblemen zoals jeuk, roos en droogheid;

Een slechte hoofdhuidconditie zoals vettig haar, verstopte poriën en talgklieren;

Een ontspanning kunnen gebruiken om werkvermoeidheid, levensstress en mentale angst tegen te gaan/voorkomen;


Let op: als u de volgende symptomen heeft, wordt aanbevolen om advies te vragen aan een arts voordat u Herbal Head SPA ondergaat:


Mensen met een beschadigde of pijnlijke hoofdhuid;

Mensen met hoofdhuidontsteking of infectie;

Mensen met ernstige hoofdhuidaandoeningen of haarziekten;

Mensen met ernstige huidaandoeningen;

Mensen die allergisch zijn voor kruiden en huidverzorgingsproducten.


Boek nu jouw afspraak! De hele maand november 15% korting op een headspa behandeling


Nu €72,25 ipv €85,-