Spa manicure CND

CND Spa Manicure

 

 

"Spa" Manicure is veel meer dan de traditionele manicure!

 

De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor handen volgens de meest recente technieken. Laat je verrassen tijdens deze heerlijke uitgebreide spa manicure! De manicurebehandelingen kunnen ook gecombineerd worden met het lakken van de nagels met CND Vinylux of CND Shellac.

 

U kunt kiezen uit een Spa Manicure Excite Citrus of Spa Manicure Escape Almond

 

 

CND Spa Manicure Excite

 

De CND Spa Manicure Exicte serie bestaat uit de zogenaamde verfrissende en verkwikkende Citrus producten, speciaal voor het voorjaar, de zomer en nazomer. CND Citrus SpaManicure geeft je een revitaliserende boost die de geest stimuleert. Elke keer weer. Voor onze CND Spa Manicure behandelingen gebruiken wij de volgende producten.

 

 

Spa Manicure Citrus Milk Bath

Een voedende, verkwikkende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid.

Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met druivenpitlimoen- en sinasappel olie, jojoba olie en vitamine E.

 

 

CND Spa Manicure Citrus Moisture Scrub

Een dikke, luxe hand/manicure behandeling bestaande uit fruitzuren die de huid zacht polijst en super conditioneert.

 

 

CND Spa Manicure Citrus Illuminating Masque

Een glanzend en glimmend hand masker met een verstevigend peptide complex, citrus olien en druivenpitolie die de huid helpen tegen de zichtbare verschijnselen van het ouder worden. Het geeft de huid een gezonde glans.

 

 

CND Spa Manicure Citrus Hydrating Lotion

Een zijdezachte hand & body lotion met een mix van citrus- druivenpitolie en zwarte thee extracten voor een jonger uitziende en satijnzachte huid.

 

 

CND Spa Manicure Citrus Soothing Crème

Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid. Met vernieuwende citrus en druivenpit oliën.

 

 

 

CND Spa Manicure Escape Almond

 

Zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E zijn o.a. de belangrijkste ingrediënten van de 'Almond' Spa Manicure. Door het toevoegen van de olie ontstaat er een beschermende laag waardoor andere ingrediënten beter kunnen doordringen. Het herstelt en conditioneert de huid en verminderen de tekenen van het ouder worden.

 

 

CND Spa Manicure Almond Milk Bath

Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.

 

 

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub

Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

 

 

 

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque

Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans

 

 

 

CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion

Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

 

 

 

CND Spa Manicure Almond Soothing Crème

Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid.